Cu bicicletele pe Dunare – Ziua 1

‘Nu am murit nici azi’

Dimineata Romania, avion catre Stuttgard, ne punem bagaje de cala punem si biclele, ne luam la revedere de la Adi si de la Vali care ne-au adus la aeroport si tzup si la controlul bagajelor de cabina si a pasapoartelor,trecem si de astea, ajungem in avion, turam motoarele, ne-am ridicat, suntem sus, zburam, zburam, uite Buila Vanturarita, uite Retezatul (sau asta credem noi ca sunt), uite ce lac, uite ce munti si trebui sa ne punem centurile caci ne pregatim de aterizare la Germanica.

Hai ca am ajuns, il cautam pe Mihai Siman care ne asteapta la aeroport, il gasim, gata frate ce facem cum mergem? pai cu metroul, zis si facut, ia si tara de bagaje si de bicle prin aeroport. Metroul la ei la Germanica este o chestie mare si incapatoare si cu locuri pentru biciclete, cu acest minunat mijloc de transport ajungem la Mihai acasa, intr-un frumos satuc de pe langa Stuttgard.

Gata, ne-am linistit obiectivele zilei de azi au fost atinse, sa bem o bere si apoi mai vedem noi cum montam bicicletele, bem o bere si iesim pe terasa apartamentului sa ne apucam de montat bicle, constat cu uimire ca janta spate este varza, nus daca din avion sau doar de la uzura sau o combinatie intre cele doua dar cert este ca janta este praf, nu am cum sa plec cu ea asa, ma ajuta Mihai si imi da alta janta.

Cum problema cu montatul bicicletelor este rezolvata Mihai ne-a pregatit un program de divertisment pe langa casa, mergem sa facem traseul pe care il face el pentru antrenament, plecam dar nu pentru foarte mult timp caci gasim un fel de  Piranha locala si nu rezistam sa nu bem o bere.

Bere, bere, dar noi am venit aici sa pedalam, si ne tot plimba Mihai prin padurile din apropiere si da-i cu viteza si da-i sa te tii dupa nebuni (m-au ajuns blestemele tale Croco) si era sa ma imprastii de vreo 2 ori.

Terminam si tura asta vreo 33km asa de inceput, ne intoarcem acasa, mai bem o bere si mancam niste paste cu un sos iute rau, clar se mai cereau niste beri dupa un sos asa iute, drept urmare ne gandim sa iesim la un gratar in apropiere.

Gratar, bere, wurst, bicicleala, cirese, facebook, picasa, pinguinii.ro, Em care doarme in fotoliu, Catalin care se uita la meci cu Mihai si Dana si cam asa se termina prima zi din “Cu bicicletele pe Dunare”.

Poze aici:

https://picasaweb.google.com/cristi.videanu/CuBicicletelePeDunareZiua1

Maine se anunta o tura de vreo 125 km pana la izvorul Dunarii.

2 thoughts on “Cu bicicletele pe Dunare – Ziua 1

  1. Mai Nasule, daca nu ai murit azi (de inima) cand ai vazut janta varza (a se citi inutilizabila), eu zic ca ai spart ghinionul :). Bafta maine ca e ceva de pedalat.

  2. Inceput promitator. Bravo.
    Foisorul ala dichisit este un loc de gratar amenajat prin padure, cam cum ar trebui se faca si pe la noi, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*